Vilkår for bruk

OVERSIKT

Denne nettsiden drives av Makschill. På hele nettstedet er begrepene "vi", "oss" og "vår"

Makschill tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra denne nettsiden til deg, brukeren, forutsatt at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noen av oss, godtar du vår "tjeneste" og samtykker i å være bundet av følgende vilkår ("Brukervilkår", "Vilkår"), inkludert disse tilleggsvilkårene og retningslinjene det refereres til her og/ eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse bruksvilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse bruksvilkårene nøye før du åpner eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettstedet godtar du å være bundet av disse bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse bruksvilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse bruksvilkårene.

Alle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken må også dekkes av bruksvilkårene. Du kan se den siste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke denne siden for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene.

Butikken vår ligger på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg.

SEKSJON 1 - VILKÅR FOR NETTBUTIKK
Ved å akseptere disse bruksvilkårene bekrefter du at du er minst myndig i staten eller boligprovinsen din, eller at du er myndig i staten eller boligprovinsen din og at du har gitt oss ditt samtykke til å la noen av mindreårige slektninger bruker denne nettsiden.
Du kan ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og heller ikke når du bruker tjenesten bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til lover om opphavsrett).
Du kan ikke overføre ormer eller virus eller noen kode av destruktiv karakter.
Et brudd på eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

SEKSJON 2 - GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER
Vi forbeholder oss retten til å nekte service til hvem som helst av hvilken som helst grunn når som helst.
Du forstår at innholdet ditt (inkludert kredittkortinformasjon) ikke kan overføres ukryptert og inkluderer (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å tilpasse og tilpasse seg de tekniske kravene til å koble til nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert ved overføring over et nettverk.
Du samtykker i å ikke reprodusere, kopiere, kopiere, selge, videreselge eller bruke noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten vår uttrykkelige skriftlige tillatelse.
Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for enkelhets skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG TYDELIGHET I INFORMASJONEN
Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som gjøres tilgjengelig på denne nettsiden ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke stoles på eller brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller oppdaterte informasjonskilder. Enhver tillit til materialet på denne nettsiden er på egen risiko.
Denne nettsiden kan inneholde noe historisk informasjon. Historisk informasjon er ikke nødvendigvis aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på denne nettsiden når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettsiden vår. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 - ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER
Prisene på våre produkter kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til å endre eller avbryte tjenesten (eller deler eller innhold derav) når som helst uten varsel.
Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller avbrudd av tjenesten.

DEL 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)
Noen produkter eller tjenester kan være tilgjengelig eksklusivt online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i samsvar med vår returpolicy.
Vi har gjort alt for å vise fargene og bildene av produktene våre som vises i butikken så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at skjermens visning av noen farger vil være korrekt.
Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produkt beskrivelser eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å suspendere alle produkter når som helst. Alle tilbud for et produkt eller en tjeneste gjort på denne nettsiden er ugyldige der det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

SEKSJON 6 - NØYAKTIG FAKTURERING OG KONTOINFORMASJON
Vi forbeholder oss retten til å nekte alle bestillinger du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere kjøpte mengder per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under samme kundekonto, det samme kredittkortet og/eller bestillinger med samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret oppgitt ved bestilling. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter eget skjønn ser ut til å være gjort av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp gjort i butikken vår. Du godtar å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdato, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg om nødvendig.

Mer informasjon finner du i vår returpolicy.

SEKSJON 7 - EKSTRA VERKTØY
Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken har kontroll eller kontroll eller input over.
Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelige" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen godkjennelse. Vi har ikke noe ansvar overhodet som følge av eller relatert til din bruk av tredjepartsverktøy.
All bruk av verktøy som tilbys gjennom nettstedet er helt på egen risiko og eget skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godtar vilkårene for verktøyene som tilbys av relevante tredjepartsleverandører.
Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner via nettsiden (inkludert lansering av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester dekkes også av disse bruksvilkårene.

SEKSJON 8 - TREDJEPARTSLINKER
Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig gjennom tjenesten vår kan inneholde materiale fra tredjeparter.
Tredjepartslenker på denne siden kan føre deg til tredjepartssider som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for undersøkelsen eller evalueringen av innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for tredjepartsmateriale eller nettsteder eller for annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.
Vi er ikke ansvarlige for noen skade eller skade i forbindelse med kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Les nøye tredjeparts retningslinjer og prosedyrer og sørg for at du forstår dem før du foretar noen transaksjon. Klager, krav, problemer eller problemer angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparter.

SEKSJON 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEBACK OG ANDRE INNLEGG
Hvis du sender visse spesifikke bidrag på vår forespørsel (for eksempel konkurransebidrag) eller uten forespørsel fra oss, vil du sende kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, i posten eller på annen måte ( sammen, "kommentarer"), samtykker du i at vi når som helst uten begrensninger kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke eventuelle kommentarer du videresender til oss. Vi er og skal ikke være forpliktet (1) til å opprettholde noen kommentarer i fortrolighet; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpliktelse til, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi, etter eget skjønn, er ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, ærekrenkende, pornografisk, obskønt eller på annen måte støtende eller krenker noen parts intellektuelle eiendom eller disse vilkårene for Bruk .
Du godtar at kommentarene dine ikke vil krenke rettighetene til noen tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkelse eller på annen måte ulovlig, støtende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen ondsinnet kode som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være noen andre enn deg selv eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer du kommer med og deres nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og tar ikke ansvar for kommentarer som du eller tredjeparter har lagt ut.

SEKSJON 10 - PERSONOPPLYSNINGER
Din innsending av personopplysninger via butikken er underlagt vår personvernerklæring. For å se vår personvernerklæring.

SEKSJON 11 - FEIL, ØKNINGER OG TRENING
Noen ganger kan det være informasjon på vår nettside eller i tjenesten som inneholder trykkfeil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transitttider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er feil når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen).
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med unntak av det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdatering eller oppdateringsdato brukt i tjenesten eller på noe relatert nettsted skal brukes for å indikere at informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK
I tillegg til andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, er bruk av nettstedet eller dets innhold forbudt: (a) til ulovlige formål; (b) å oppmuntre andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forskrifter; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, baktale, baktale, forakte, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) opplasting eller overføring av virus eller annen type ondsinnet kode som kommer eller kan brukes på noen måte som påvirker funksjonaliteten eller funksjonen til tjenesten eller relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personopplysninger; (i) å spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, kryp eller skrape; (j) for uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte bruken din av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på noen av de forbudte brukene.

SEKSJON 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING
Vi garanterer, garanterer eller garanterer ikke at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, oppdatert, trygg eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel til deg.
Du godtar uttrykkelig at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som tilbys til deg gjennom tjenesten, leveres (bortsett fra det som er uttrykkelig gitt av oss) "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garanti eller betingelse av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert eventuelle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbarhet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, eierskap og ikke-krenkelse.
Makschill skal under ingen omstendigheter være ansvarlig overfor våre direktører, embetsmenn, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, kontraktører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, midlertidige, straffbare, spesielle eller følgeskader. skader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tapt inntekt, tapte besparelser, tap av data, kompensasjonskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, skader (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som oppstår som følge av din bruk av noen av tjenestene eller produktene anskaffet gjennom tjenesten, eller for andre krav som på noen måte er relatert til din bruk av tjenesten eller ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i innhold eller tap eller skade av enhver type som oppstår som følge av bruken av tjenesten eller innholdet (el produkter) som er publisert, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig gjennom tjenesten, selv om de er informert om muligheten. Siden noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av tilfeldige skader eller følgeskader i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses i den grad loven tillater.

 

SEKSJON 14 - SKADELESNING
Du samtykker i å skadesløs, forsvare og holde Makschill og våre morselskaper, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, embetsmenn, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, traineer og ansatte ufarlige fra krav eller krav, inkludert rimelige juridiske gebyrer, pådratt av en tredjepart som et resultat av eller som følge av ditt brudd på disse bruksvilkårene eller dokumentene de inneholder som referanse, eller ditt brudd på lover eller tredjeparts rettigheter.

SEKSJON 15 - VERABILITET
I tilfelle en bestemmelse i disse bruksvilkårene blir fastslått å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves, skal denne bestemmelsen likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke-håndhevbare delen skal anses å være atskilt fra disse vilkårene. av tjenesten, skal en slik bestemmelse ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av andre gjenværende bestemmelser.

SEKSJON 16 - OPPSIGELSE
Partenes forpliktelser og forpliktelsene som skjedde før oppsigelsesdatoen skal fortsette etter oppsigelsen av denne avtalen for alle formål.
Disse bruksvilkårene gjelder med mindre du eller oss kansellerer dem. Du kan si opp disse bruksvilkårene når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis du etter eget skjønn mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, i å overholde vilkårene eller betingelsene i disse bruksvilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil være ansvarlig for eventuelle beløp forfall til og med oppsigelsesdato.

SEKSJON 17 - HELE AVTALEN
Unnlatelse av oss i å utøve eller håndheve noen rettighet eller bestemmelse i disse bruksvilkårene skal ikke utgjøre en fraskrivelse av slik rett eller bestemmelse.
Disse bruksvilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler publisert av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten og erstatter tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag, muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av vilkårene for bruk).
Eventuelle tvetydigheter i tolkningen av disse bruksvilkårene skal ikke tolkes mot den part som oppretter partiet.

SEKSJON 18 - GJELDENDE LOV
Disse bruksvilkårene og eventuelle separate avtaler der vi leverer tjenestene skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge.

SEKSJON 19 - ENDRINGER I VILKÅRENE FOR TJENESTE
Du kan se den siste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.
Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke nettsiden vår for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet eller tjenesten vår etter publisering av eventuelle endringer i disse bruksvilkårene, utgjør aksept av disse endringene.

SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON

Makschill.no

Kundeservice@makschill.no

Badevikvegen, Finnøy, Rogaland

Norge

Telefon: +47 48268896