Gå videre til innholdet

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra makschill.no ("nettstedet").

Personlig informasjon vi samler inn
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettsiden samler vi også inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsider eller søkeord som henviste deg til nettsiden og informasjon om hvordan du samhandler med nettsiden. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologi:
"Cookies" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. Mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler finner du på http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" sporer handlinger som finner sted på nettstedet og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, ISP, henvisnings-/utgangssider og datoer/tidsstempler.
"Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.


I tillegg, når vi foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer) . Vi refererer til denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi om både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle alle bestillinger som er lagt inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsopplysningene dine, leveringsbestilling og for å gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
- Kommuniser med deg;
- Beskytte våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
- Hvis du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensielle risikoer og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).


Deler deg med personlig informasjon
Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettsiden - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på et søksmål, søkeord eller annen juridisk forespørsel om informasjon vi mottar eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

Adferdsreklame
Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, besøk Network Advertising Initiatives (NAI) opplæringsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke koblingene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
– Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
-Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances fjerningsportal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og bruk når vi ser et Ikke spor-signal fra nettleseren din