Frakt og levering

Frakt- og leverings policy:
Av logistiske årsaker kan det hende at enkelte varer kjøpt i samme bestilling må sendes i separate pakker. Dette betyr at du kanskje ikke får alle produktene dine i én pakke.

Sørg for å skrive inn adressen din riktig. Vi er ikke ansvarlige for tapte pakker på grunn av ufullstendig eller feil adresse.

På grunn av restriksjoner på innlåsing, må vi anskaffe visse produkter utenfor Norge

Vi skal levere innen våre tidsrammer som er 5-12 virkedager, og om pakken kommer senere skal vi vurdere refusjon av en viss % av totalprisen av produktet. 

Behandlingstiden for bestillinger er vanligvis 1-3 virkedager. Når en bestilling er behandlet, vil et sporingsnummer bli generert og videresendt til deg via en e-postbekreftelse. Hvis du ikke har mottatt sporingsnummeret ditt innen 7 virkedager, vennligst gi oss beskjed via e-post på kundeservice@makschill.no og inkluder ordrenummeret ditt.

Når varene dine er sendt, er estimert leveringstid:

Norge: 5-12 virkedager

Vi tilbyr 100% refusjon på alle leveringstider som overstiger 20 virkedager.

Ikke bekymre deg, vi vil alltid gjøre vårt beste for å levere på eller før leveringsdatoene dine. Det kan være andre uforutsette omstendigheter utenfor vår kontroll som kan føre til forsinkelser, slik som toll, offentlige/nasjonale helligdager, naturkatastrofer, streik eller forsinkelser i luft- og bakketransport, etc.